Види якості

 

оригінал 100% Повністю оригінальний товар. Виготовляється на сертифікованих заводах, для комплектації нових апаратів, а також для офіційних сервісних центрів.
оригінал, оригінал (Китай) Фабричний оригінал. Товар повністю виготовлений з оригінальних компонентів та розхідників. Збирається професійним обладнанням на конвеєрі.
оригінальні комплектуючі Товар з такою характеристикою має високу якість. Для виготовлення запчастин цього класу використовують оригінальні компоненти. Зниження вартості по відношенню до оригіналу домагаються за рахунок використання більш дешевих витратних матеріалів. Складання таких деталей відбувається на невеликих виробництвах, напівпрофесійним обладнанням, через що іноді зовнішні зазори і розміри можуть трохи відрізнятися від оригінальних, що ніяк не відобразиться на якості роботи і зовнішньому вигляді Вашого девайсу. Відрізнити від оригіналу, встановлені запчастини цієї якості, практично неможливо.
оригінальна матриця У дисплейних модулях, із цим видом якості, встановлені оригінальні матриці.
оригінал (БВ) Це оригінальні товари, зняті з робочих апаратів. Мають незначні ознаки їх використання, що ніяк не впливає на якість роботи вашого гаджета.
хороша копія, висока якість Компонети таких деталей мають високу якість, оскільки виготовлені з матеріалів, якість яких максимально наближена до оригіналу.  
копія

Такі товари виготовляються з дешевої сировини та матеріалів. Відповідно ці деталі мають короткий експлуатаційний період. Літери "А" відображають якість збирання.

оригінал - знято з телефону

 Ці запчастини, зняті з нових або вживаних телефонів. Телефони були розібрані в нашій майстерні, всі деталі і комплектуючі оригінальні, були протестовані на працездатність нашими майстрами.

Коментарі
Поки що немає коментарів
Написати коментар
ПІБ *
Email
Введіть коментар*
23 + ? = 28
Введіть код*

Якщо Вам потрібна допомога у виборі, телефонуйте: 067 746 09 89